i'm tired and i've felt it for a while now

vissa saker gör mig bara så arg. jag säger om och om igen "nej, nu ska jag sluta bry mig", men ändå går det inte på något sätt. jag blir bara argare och argare, och det är jobbigt att jag fortfarande ska behöva ta åt mig, fast jag vet att de tinte är nån mening längre.

happ, för att förklara förra inlägget lite bättre. såhär ligger det till. jag vill inte plugga, inte just nu. jag vill lista ut vad jag vill bli i framtiden, innan jag kastar mig in på att ta lån och grejer för att plugga vidare. och dels visste jag inte ens riktigt vad man blev av det där som jag kom in på i umeå. klas vill plugga, men det i umeå visste han inte heller ritkigt vad man blev på. och dessutom var han ju bara reserv där. men eftersom han kom in på den utbildningen han sökte i örebro, vet vad man kan bli av de, och framförallt, vill bli det man kan bli av det (typ filmrecencent). man kanske kan tycka att det kommer bara sådär, och hej nu ska vi flytta 60 mil bort. men både jag och klas vill verkligen det här, så bara vi får tag på en lägenhet och jag får tag på ett jobb, så tror jag det kommer bli toppenbra, det här. och det är faktiskt inte dyrt alls att åka tåg dit ner, så det är faktiskt bara att komma och hälsa på. that's it!

helgen då, den var toppen, verkligen! i fredags blev det utgång med ett superhärligt gäng :) var jätteroligt att jag och maria kom bra överens, tyckte jag då :P maria är alltså klas bästa kompis simons flickvän :) ja, sen på lördagen mådde jag lite halvdåligt, så det blev en lugn dag bara. mor och far åt grillat i värmen i brunflo med mig, klas o hans föräldrar :) trevligt var det, och de tror jag alla tyckte. själv var jag trött, och somnade nog inte långt efter halv tio. sen igår, söndag, tävlade klas och anders golf på dagen (varmt!!), sen på eftermiddagen for vi först hit och hämtade upp mor o far, sen for vi ner på stråket och åt grillbuffé i ett av tälten, det var skiit gott, verkligen! sen for vi hit, och anders o annica hem för att packa vidare. och sen blev de bara en lugn kväll och sen sova eftersom klas började jobba 6 imorse (!).

själv så jobbar jag 15.30 - 24.00 hela denna vecka, det kan ju låta tråkigt eftersom jag missar yran, men jag bryr mig inte så stort. det enda jag hade velat se var neverstore som spelar på fredag, men det är inte värt att betala massa pengar för att se ett band. nej, då jobbar jag hellre o tjänar bättre pengar på kvällstid än dagtid.

snart sticker eliten, kvar blir skiten

örebro here we come?

when i was feeling down, you made that face you do, no one in the world who could replace you

jahapp. lång dag idag. 7-20. pengar pengar pengar. om någon kolalr mig djupt i ögonen är jag säker på att dom ser dollartecken. visst, jag vet inte om det är värt de. är trött som fan. tänkte försöka vara vaken till klas kommer ,men jag ska nog lägga mig ändå. vi som skulle ses så mycket nu när jag jobbade dag en vecka:P jo, tjena. både han och jag tog på oss extraarbete. men ja, vi kanske kan unna oss nått skoj i slutet av augusti när fet-lönen kommer.

har inte ork eller tid att blogga så mycket, vet inte vad jag ska skriva heller. det går ju att höra av sig om nån undrar något nån gång eller vill hitta på något nån gång. känner inte så stor mening att blogga när ändå aldrig nån kommenterar heller så.

-


så jävla snygg reklam.

i don't wanna wake up today, cause every day's the same

stress stress. man hinner inte mycket på dagarna alltså. i snitt är jag hemma o vaken ca två timmar om dagen innan de blir jobb. igår (inatt) somnade jag efter ett nån gång, och idag blev de upp halv sju, iväg och köra körlektion 7.30, fick en dubbel istället för att jag skulle vänta på en lektion emellan min nästa. å nu ska jag snart iväg och köra igen. 13.45, sen blir de ta sig ner på stan (hoppas det slutat regna), och vänta på skjuts till jobbet. jobba, sen hem å sova, lär inte ha nå problem att somna inatt iaf.

imorn är det många frågetecken. utgång? inte? bio? inte? nått? inte? hoppas det reder ut sig iaf. vill gärna ha klart för mig när jag somnar vad som händer imorgon.

nästa vecka blir iaf najs, jobbar dag för en gångs skull, 7-15.30, då kanske jag hinner träffa klas lite. o de är ju aldrig fel :) får se hur de går att ta sig upp bara :P ingen morgonmänniska jag inte.

tycker synd om klas också, han är å tävlar golf idag. med detta väder :( just nu ösregnar det. blö! men hoppas det går bra.

i'll believe you when everything you say, don't turn out wrong

ännu en dag avklarad på jobbet. dagarna flyter på rätt bra ändå, trist bara att man inte kan göra så mycket på dagarna. eller kan å kan. att jag sover bort hela dagen så jag inte hinner göra något. skulle ha klivit upp både igår å idag och ätit frukost med klas innan han stack på jobbet, alltså vid tio, men har inte pallat kliva upp nån dag. ska bli skoj att se hur jag ska palla körlektionerna denna vecka. eller så inte.

imorse när klas gick sa vi "hejdå, vi ses på lördag" och det kändes inte så skoj. är som van att han är här och sover när jag kommer hem och att han kliver upp och åker på jobbet när jag ligger kvar i sängen. imorgon skulle han hjälpa till i sin brors lägenhet, och sen jobba mellan 14-18. och när han slutar är jag ju på jobbet. och så måste han åka hem eftersom han ska golfa nu torsdag-fredag-lördag. :( men snart blir vi sambos :) jag längtar!

jag längtar också till den 16-17 augusti, för då ska jag, älski, bror erik och svärföräldrarna åka till sthlm :) det ska bli så trevligt. gå på grönan å grejer :) ska bli så skönt att kom

'

Jag kan inte leva ett liv utan dig
vart du än går finns du inom mig
Mitt hjärta det brinner det slår så hårt
Men ta min hand vi ska aldrig skilljas åt
Aldrig skiljas åt


what if i graduate? what if i don't?

en veckas jobb till avklarat nu. kändes som om denna vecka gick rätt fort ändå, faktiskt. nästa vecka går jag in på min tredje vecka med passet 15.30-24.00. det ger ju bättre betalt, så man ska väl inte klaga. förutom att man blir sjukt osocial. när jag vaknar är alla jag känner på jobbet. när alla börjar komma hem har jag åkt på jobbet. när jag kommer hem sover alla, när jag vaknar är alla på jobbet osv. jag är öppen för förslag på en lunch på tacobaren vid 14.00 nästa vecka, tänkte bara så att ni vet.

igår kom antagningsbeskeden för högskolan också. är väl lika bra att skriva om det så alla slipper fråga. det är ju trots allt några st som läser min blogg (utan att kommentera). jag kom in på mitt första handsval i umeå, och klas blev reserv i umeå och kom in i örebro. men vi båda tackade ja till våra platser. nu ska vi alltså invänta antagningsbesked 2, som kommer i början av augusti, för att se om klas kommer in i umeå eller hur det blir. så fram tills augusti så vet vi fortfarande ingenting, så nu behöver ni inte fråga.

i helgen blir det bara slappa, imorgon ska jag och mamma äta tacos(?) och sen åka på bilbingo. sen blir det åka till älski och sova. golfveckan börjar imorgon så han ska tävla lördag, söndag, torsdag, fredag och lördag, men det ska nog gå bra. :)

nästa helg är de prat om utgång. lördag? marite?

thank you we're having the time of our lives

jag måste ta upp det veronica skrev i sin blogg härromdagen. det är faktiskt stor skillnad på en vän och en kompis, precis som hon skriver. en kompis är en man hänger runt och har kul med, pratar om allmänna saker, medan en vän är en person man har en djupare relation med, och pratar om djupare saker med. har nog inte så värst många vänner ändå. för hade jag haft det skulle jag inte ha så mycket inom mig att tänka och fundera på. tur jag har älski att prata med iaf.

alla har dåliga dagar ibland, och idag kom min. vaknade nog på fel sida, och sovit alldeles för lite, så allt har bara blivit fel idag känns de som. gick dock rätt okej på jobbet, förutom att jag vill strypa några st. känns okej med jobbet hittills iaf, börjar trivas faktiskt. sen att arbetsuppgifterna inte är de roligaste, det var en annan sak.

hade önskat att älski var här och sov med mig inatt, börjar bli som en vana att sova tillsammans nuförtiden. mysigt. men eftersom han skulle golfa klockan åtta (!) imorgon, så sov han hemma. mycket golf där, men det är bra. man ska ha intressen. och inte nog med det, han sänker sig lite då och då, så tillslut kan jag nog leva som lyxhustru ändå ;)

annars då? det är tomt hemma. sjukt tomt. man förväntar sig när man kommer in genom dörren att nån ska komma och vifta på svansen och bli glad över att se en. men det gör det inte, och det gör ont i hjärtat. jag saknar dig sötnos. känns som alla rycks ifrån en. saknar även mormor mycket. går inte en dag utan att jag tänker på henne. man inser att man verkligen måste ta vara på tiden, för rätt var det är så är det försent.

men nej, nu blir det sängen, för imorn ska jag å mami äta tacobuffé tydligen :D weee.

where did i go wrong? i lost a friend, somewhere along in the bitterness

jahapp, en vecka har gått på jobbet nu, känns okej trots att det är drygt. man överlever iallafall. nästa vecka jobbar jag kväll också, ska bli skönt att slippa kliva upp tidgt, men trist också eftersom jag knappt träffar älski :( det är värdelöst. fast lite jobbigt är de med kvälls/nattpassen också, för man är inte trött när man kommer hem. igår somnade jag nån gång efter tre, fast idag är jag lite tröttare så jag ska nog lägga mig strax.
imorn blire till att städa om det inte är fint väder så man kan ligga ute å steka å få lite färg kanske. vi får se hur vädret är helt enkelt.
hm, annars är de väl inte så mycket som händer. jag o älski har vart tillsammans 16 månader idag (fredag). det är najs :)

men nej, nu får de bli sängen. natti natti

it's friday, i'm in love


denna låt. mmmm säger jag bara. skit i videon å lyssna på låten. <3

without you i'm nothing at all

jahapp, nyss hemkommen från jobbet. inte mycket tid för att göra saker längre, sover, äter och jobbar känns de som. jobbet flyter på, inget att hurra över, men de funkar absolut. gratis varm choklad :P drack fyra koppar idag, mmmm :)
ja, ne. hade inte så mycket att skriva. så jag tar väl och sover istället, så jag kan ringa älski imorgon och fråga om han har kommit ihåg sin halkbana :P

UPDATE: tur att jag har koll.. det var tydligen ingen halkbana idag, utan imorgon. bra nathalie, bra!

RSS 2.0