cause all i need is you

ett år, tre månader och tjugofem dagar.
kunde inte vara lyckligare. tiden går så sjukt fort, man hinner nästan inte med. i alla med- och alla motgångar finns du alltid närmast till hands, att skratta med mig, prata med mig, trösta mig. du finns där för mig alltid och hela tiden!
jag älskar dig.

and we don't know what we're doing

jahapp, mycket har hänt sen sist. jag har nu mera fått jobb, är anställd av kornboden, men jobbar åt recall. jag sysslar med verifiering om jag inte är helt borta . :P kontrollerar inkomstdeklarationer, så skriv tydligt för fan. vissa siffror vet man ju inte vad det ska vara, å då blir de ju fel :P
fick börja jobba redan igår, så igår var jag där 8.30-15.30 för att lära mig och börja jobba redan igår (!). idag började jag 7.30 och jobbade till 15.30, och fick schema för nästa vecka innan jag gick. 15.30-24.00 hela veckan, så om det är nån som känner sig pepp att hämta mig från jobbet så går det bra att höra av sig :P såklart för en liten slant då. jobbet är inte så roligt, men det är överkomligt. jag tror jag står ut tills anställningen går ut.
jag har ju även en sambo nuförtiden, klas bor här för det mesta när han jobbar, och jag hoppas att jag får se honom då och då, trots mina arbetstider. känns inte så skoj när han jobbar morgon/förmiddag, och kommer hem mitt på dagen, så ska jag åka iväg tidigt för att jag ska jobba eftermiddag/kväll. för när jag kommer hem lär han väl sova eftersom han börjar tidigt på morgonpassen :( men de ska väl gå. det ger pengar.

allt för nu, och ett tag framöver!

i just wanna be where you are tonight, i'll run in the dark looking for some light

det bara öser och öser. det är blött och kallt. och framförallt mörkt. det lär ösa hela natten, så jag får väl ligga där, i den mörka, tomma stugan inatt, och lyssna på regnet mot taket. visst blir man nog lite dyster och deppig när det regnar. samtidigt som det är härligt att lyssna på regnet när det slår mot taket.
idag var jag iaf på arbetsintervju, och det verkar lovande. får veta i slutet på veckan hur de gick. och jag hoppas att iaf det går bra, för just nu känns det inte som mycket annat går vägen. jag vill ha körkort. jag vill ha intressen. jag vill ha jobb. jag vill ha tillbaka de som slitits ifrån mig det senaste året.

men man kan ju inte få allt här i världen


miss you like crazy

~ ~ ~ ~
i miss you like crazy

even more then words can say
i miss you like crazy
every minute of every day
~ ~ ~ ~



and you're not coming back
i got a reason to cry

'

All this time
All this time with you
Really loved me
Despite my faults and you knew

And you're not coming back
I got a reason to cry


The bottle's empty
The bottle's empty and cold
Just like I've been
Since I heard that you died alone
Finally home now
And I try to accept that you're gone
Wish I could have
Been there for you all along

With your back against the ground

All I want
All I need
Is to make you breathe
All that I want
All that I need
Is to make you breathe

Yeah you failed somehow
But I know that you tried

And you're not coming back
I got a reason to cry

everyone keeps talking, they promise you everything, but they don't mean anything


matchbox twenty - long day <3
måste vara min favoritlåt just nu

jaha ett inlägg eftersom jag hade så mycket ledig tid eftersom jag var arbetslös. fast på arbetsförmedligen heter det så fint som arbetssökande. jag gör inte mycket på dagarna, men som tur är har jag inte vänt helt på dygnen så jag sover inte bort dagarna iaf. på tisdag ska jag lämna in en ansökan på ett jobb, sen ska jag ner på arbetsförmedligen på nått infomöte. det är vad jag har i mina planer den närmsta veckan. jag är öppen för andra förslag.

förresten så fick jag brev från polisen, som jag träffade på österängen på studenten. dom skrev ; polisassistenten observerade Nathalie när hon drack ur en alkoläskflaska. och att dom hade hällt ut 20 cl cube. som om jag inte visste det? så galet onödigt. usch, har dom inge bättre för sig?

det var väl allt jag hade just nu. det händer som sagt inte mycket för mig nuförtiden. och inte förut heller men

it's all over

jaha, nu var man arbetslös. student igår, arbetslös idag! hurra!

min student då, upp och iväg på en liten champangefrukost med tårta, sen iväg på rådhuset och fotas, samt nått program innan utgången. blev nominerad till årets bästa projektarbete, och det värmde. jag som slängde ihop mitt de sista veckorna, hehe. vann inte, men själva nomineringen värmde mycket. sen blev de utgång, få blommor, hälsa på familjen lite, sen på flaket. då gick vårt elverk sönder, och vi fick stå där å vänta tills vi fick tag på något nytt :P men de va skoj när vi kom igång.
hem och åt god mat med alla här hemma, satt och pratade lite, fick presenter, for tillbaka ner på stan till österäng. både jag o klas får en halv cube uthällda, det kommer fram två poliser till oss, vi satt ett ganska stort gäng, frågade efter legg, varken jag eller klas hade nått, men vi sa att vi var 18. så tog dom flaskorna och hällde ut. tog namn, personnummer, telefonnummer å skrev upp hur mkt dom hällde ut :P tiden fram till tolv var rätt seg faktiskt, sen efter tolv så var vi ovanför rådhuset ett tag. och där hade jag en djup och vettig konversation med en i klassen jag inte har pratat med särskilt mycket, det värmde så mycket att vara till sån hjälp ibland. jag hoppas att jag kan stå till tjänst fler gånger, det gör jag mer än gärna. en kram och lite småprat är något alla behöver ibland. jag bryr mig om dig iaf!
förutom att alla försvann efter tolv typ, så var det rätt trevlig kväll. vi rundade av kring halv fyra på österäng efter lite gräskrig och allt möjligt :P

jag hade iaf en trevlig student, tack alla som gjorde den bra!

if something's hard to do, then it's not worth doing

idag har jag flyttat hem. hem till min stuga! blev finare än ifjol måste jag säga. jag är riktigt nöjd :) vilket väder det varit fram tills de började regna, galet!
måndag , tisdag , onsdag , studenten! nu jävlar är de nära. dags att skaffa sig ett jobb och ett liv istället för att bara sitta hemma dag ut och dag in kanske.

bild på livsnjutaren

RSS 2.0