these thoughts run through my head

jahapp, praktiken flyter på bra, igår hade vi läxförhör på riktrummer och var ute på lite ärenden. ärenden är det mycket av, tror vi ska ut idag med.
annars har jag inget att skriva, saknar älski! men idag kommer han hem, vad är det för påhitt att åka bort hela tiden? det förstår jag inte :P länge sen jag träffade honom, ända sen i söndags, galet länge sen! å så typ nån minut i tisdags innan dom for till bräcke. dumt påhitt dedär må jag säga, men jag är glad ändå, för idag kommer han ju hem :)
snart skickar vi boken till tryck också, beställ gärna en bok här, tack för din sponsring!:P

how does it feel to know you're everything i need

jahapp, uppdatering till min mor! inte mycket som har hänt faktiskt. har inte mycket att berätta. har fått lite mer fina prylar till mitt rum dock. fina ljus (svarta) och nått slags kraffs att ha i ljusstakarna jag fick (grönt och svart). nytt bäddset (grönt o svart), nytt lakan (svart) o nya örngott (svarta). jag är kär i mitt rum. mer o mer saker blir i grönt o svart. har lite ångest faktiskt över att flytta ut till stugan i vår, och ännu värre, flytta bort. det är så jävla fint. trivs sjukt bra!
mästerkockarna slog till i helgen med en mycket lyckad tacomiddag i fredags och en minst lika lyckad spagetti o köttfärssåsmiddag igår. lugn kväll med film och mys. bättre än så kan de knappast bli.
har äntligen tagit mig i kragen och jobbat lite projektarbete. bra nathalie. mycket allmänt jag vill göra just nu, kan inte heller skylla på att tiden inte finns - för det gör den. ska bara ta tag i det. yes i will. någon dag.

let it out



laugh, if you feel like laughing
cry, if you feel like crying
yell, if you feel like yelling
just let it out

I swallow all my problems now
keep em inside, won´t let em out
I know I will explode one day


and if you knew how happy you are making me

somethin' in your eyes, makes me wanna lose myself
makes me wanna lose myself, in your arms
there's somethin' in your voice, makes my heart beat fast
hope this feeling lasts, the rest of my life

well, if you knew how much this moment means to me
and how long i've waited for your touch
and if you knew how happy you are making me
i never thought that i'd love anyone so much


my world will fall without you

vet ni vad jag tycker är världens dummaste idé? att göra ett projekt där man ska isolera sig helt från omvärlden i två dagar. men hallå? tänk på mig, jag behöver någon att dela allt jag funderar på med. jag vill alltid ha någon att somna intill på kvällarna, det är då jag känner mig trygg.
men nej, tänk inte på mig. åk bort, stäng av telefonerna, gör det bara!
jag klarar mig, jag och saknaden.

take it off

okej, bort med allt pynt nu, bort med granarna, belysningen, ljusstakarna, allting.
julen är faktiskt slut nu

what do you do when all falls apart?

när når man vändpunkten? när det tar stopp, och det bara inte går mer? när man bara vill skrika och säga ifrån, när når man den punkten? känns som om jag är där nu iallafall. jag vill inte mer, jag vill kunna säga ifrån. jag vill inte vara snäll längre. nej, jag vill inte längre. hur svårt kan det vara?
om jag ger så mycket (okej, på sista tiden har jag inte lagt ner så mycket energi, men ändå), och inte får något tillbaka. jo, en sak får jag. påminnelser. tack för att du verkar skita i det jag har lagt ner.

förlåt, men det gör mig bara så förbannad.

i know i will explode one day

laugh, if you feel like laughing
cry, if you feel like crying
yell, if you feel like yelling
just let it out

I swallow all my problems now
keep em inside, won´t let em out
I know I will explode one day

tur i oturen, som slutade med otur iallafall. klas skulle fara upp till åkersjön med sin bror idag, och när dom kom upp hade dom glömt nyckeln till stugan, så dom va tvungen att fara hem igen. det var ju otur, sjukt otur. när dom va påväg hem tvekade klas på om han skulle orka fara upp igen sen, tur tänkte jag, då kanske han skulle fara hit istället. men det slutade med otur - han bestämde sig för att fara till stugan iallafall.
men jag ska inte klaga. vi har tillbringat faktiskt nästan hela lovet tillsammans, och mysigt har det varit, verkligen skitmysigt. :) och idag har vi vart tillsammans i tio månader också, fan va tiden går fort alltså.

på måndag är de slut på all vila. då är de skola, eller ja. praktik. bokgörande för min å karros del, och jag hoppas jag snart hittar någon ny plats också. var ska jag leta? har du en praktikplats över, hör av dig till mig, tack?

kring 150 dagar till studenten, det är GALET. måste bestämma mig hur jag vill göra sen också. plugg? pepp? jag vet inte. vad vill lilla nathalie bli när hon blir stor kanske hon måste tänka över först.

helgens händelser är iaf följande ;
se 7, 8, 9 och 10 på ugly betty
jobba ikapp två veckors projektarbete
plugga lite körkortsteori
se one tree hillavsnitt om de finns tid över.

jag skulle andas i det tomrum som blev över, om du lämnade mig nu

det skulle bli för tomt om ingen fanns där
som värmde mig i natten
men jag skulle aldrig ha tålamod nog
att bli förstådd
ingen känner mig
så väl som du
jag skulle fastna i min ensamhet igen
om du lämnade mig nu

my feet are burning and i grab into another world



Snowboard, snöbräda, är en vintersport där man åker utför en snötäckt backe på en bräda som liknar en bred skida. Åkandet påminner mera om att åka surfingbräda eller skateboard än att åka slalomskidor.
Man åker ofta snöbräda i speciella backar, s.k. streets, med hoppställen, räcken (rails), bänkar och halfpipe avsedda för olika snowboardtrick.
Snöbräda lämpar sig utmärkt för lössnöåkning off-pist. Snöbrädan är lättare att manövrera i lössnö än två skidor och tack vare brädans stora yta sjunker åkaren inte så djupt. För att brädan vid lössnöåkning bättre skall hållas ovanpå snön och vara lättare att manövrera i djup snö monteras bindningarna längre bak på brädan, som gärna får ha en bred och lång framända och en smal och kort bakända.

en bild säger mer än 1000 ord.

image1
jag älskar varje ögonblick jag får tillbringa med dig.
jag älskar dig.

2008.

det kommer bli ett händelserikt år, även detta.
under detta år kommer nämligen detta hända ;

* fira ett år med älski (4 mars)
* förhoppningsvis ta körkort
* ta studenten (5 juni?)
* börja jobba eller plugga
* förhoppningsvis flytta hemifrån

sen händer ju alltid en och annan oväntad sak, så är det alltid.

RSS 2.0