these hard times

Say goodbye, these days are gone
And we can't keep holding on
When all we need is some relief
Through these hard times
Through these hard times

alla säger att studenten är en sån härlig och underbar tid. men när då undrar jag ? när är det sådär underbart och man bara njuter av livet? än så länge, å de är ändå bara 9 dagar innan den stora dagen, har jag inte känt ett piss av den underbara och härliga tiden. inte ett piss! jag känner mig bara totalt slutkörd och jag ser inte det minsta ljust på framtiden. rent allmänt har det varit mycket att göra i skolan de senaste veckorna, inte minst allt de man skulle gjort tidigare under terminen, så det är mitt egna fel, men resten av uppgifterna, som vi fått nu på slutet har kört slut på mig. inte blev de bättre då jag fick mig en lättare hjärnskakning och, tydligen, gjorde allting fel för att få det att gå över fortare. men vad ska man göra då man går på ett it-gymnasium och har massor att göra kvar i skolan ? jo, man måste sitta framför datorn och jobba, man måste slita och stressa för att få allting klart så man får betyg i alla kurser.
inte heller ser jag ljust på framtiden. jag har inget jobb. jag vet inte vad jag vill bli när jag blir stor. jag vet inte om jag vill plugga vidare. tack syo:n, du har gjort min framtid så ljus.
men jag ska härda ut, snart kanske den där uppenbarelsen kommer och allt blir solklart, jag vet precis vad jag vill och allt löser sig. jag får ett jobb och min student blir perfekt och jag bara njuter av livet... ja, den dagen kanske kommer iaf...

det bra jag har att skriva idag är att, jag har mina studentkläder klara, å jag är faktiskt nöjd! och jag fickparkerade som en gud idag på körlektionen ;)

cause i deserve this

ah! känner att jag är helt slutkörd nu när slutspurten är med skolan. i fredags var sista riktiga lektionen, nästa vecka är vi ledig för det mesta, några plojgrejer, och sen kommer studentveckan. denna vecka har som sagt varit ganska krävande, har gjort klart det sista i skolan, samt dragits med en lättare hjärnskakning i tisdags morse och huvudvärk resten av veckan. men nu är allt klart, så det känns skönt.

just nu sitter jag hemma, i brunflo, och väntar på klas. han fick för sig att han ville ha sig lite sallad sådär på kvällskvisten, så han gick till affären för att köpa lite ingredienser. ikväll blir det alltså en god sallad en aquatini och tv! lagomt avancerat. lat som jag är orkade jag inte följa med, men jag får väl så lov att hjälpa till när han kommer hem :P skön helg iallafall. imorgon ska klas spela golf, så jag ska väl sova ut först, sen bara slappa med en bra film eller så.

men nu, tvn o soffan medan jag väntar på salladen!
over and out

för vi har tagit studenten, fy fan va vi är bra!

nåja, snart iallafall.

VILL DU KÖPA AV MIG? kring 2000 kanske?

there is too much blood

klas vaknade inatt, ca 03.30, tokblödde näsblod, sprang in på toa, o jag kommer lite senare för att kolla hur det är. det är FULLT med blod i handfatet, klas är full av blod i ansiktet o på händerna. står å spottar blod, och det rinner ur näsan. det börjar svartna för ögonen och jag ser ingenting.
när jag öppnar ögonen sitter jag på golvet, mamma framför mig och försöker få kontakt. jag hade svimmat och ramlat på golvet. när klas tillslut hade fått stopp på blodet, gick vi och la oss igen, men ingen av oss kunde somna.
vid fem klev jag upp och drack lite vatten, kräktes (troligtvis av smällen, fick väl en lätt hjärnskakning). sen somnade vi om en timme.
har aldrig svimmat förut, så det var jätteläskigt, men fy vad ont mitt huvud har gjort idag. uschamej. har varit hemma från skolan idag, har känt mig helt slutkörd. vilken jävla natt alltså!
tack till mamma och pappa som klev upp och såg till så vi mådde bra och slutade blöda!:P

bra saker: jag är klar med allt i skolan, jag har fått g i samhälle, jag har minst g i arbetsmiljö och säkerhet, och troligtvis vg i småföretagande. underbar dag helt enkelt, förutom natten såklart då.

i feel good, i knew that i would

imorse ville jag bara ligga kvar. det var varmt och skönt i sängen. istället kliver jag upp, ser snö LIGGA på backen, och det snöar. hurra, vilken dag tänkte jag. jag hade även ont i halsen och lite hosta. men jag kämpade på, klev upp och gick till skolan.
väl i skolan fick vi en slutuppgift i småföretagande, skulle få veta hur provet gick. jag fick en klump i magen. jag visste att jag kunde bättre än hur de gick på provet, och så sa även stefan. att han sett det jag lämnat in och att det var högre kvalitet än provet. men jag fick g:) och han sa att provet inte är allt, så gör jag en bra slutuppgift så har jag goda möjligheter på högre betyg :D då blev jag glad:)
halsen gör fortfarande ont, men jag kan leva med det. böckerna har kommit hem till sofia, och ikväll ska jag och älski mysa och se hockey och äta tacos medan alla andra är på bal i snöyran!:P

jag ber även om ursäkt för mitt förra inlägg angående balen! jag tror ni kommer vara jättefina i era kläder, men jag trivs inte i sånna kläder! men ha så skoj ikväll ni som ska dit :)

UPDATE: denna dag blir bara bättre å bättre :D VG på mitt tal i svenskan, jag som var så nervös. och jag fick bra kommentar så jag är skiit nöjd!

don't you think that's a little unfair

det finns något här i världen som stör mig så sjukt. och det är orättvisa. folk som får vara ledig exempelvis. imorgon är det studentbal för min klass och de som ska på balen (plus de som inte ska på balen från rörlig bild), vara ledig imorgon eftermiddag. men de som har foto och inte ska på balen ska minsann till skolan. som jag tillexempel. jag har heldag imorgon minsann, 8.15 - 15.15. nu var det väl inte riiktigt detta det handlade om, mig kvittar det egentligen. då kanske man får mycket gjort. men det är så himla mycket orättvisa som är kring mig, och sånt gör mig så jävla förbannad. vissa förtjänar bara skit.

imorn ska jag sitta hemma med älski, äta tacoooos, kanske ta en cider, se på semin mellan sverige - kanada och bara slappa. till skillnad mot resten som ska stå ute i snön (!) och frysa för att sen gå in på nån tråkig jävla bal med fula kläder och äcklig mat.

lämnade in datorn idag så jag får bort strecket i skärmen, rensade även fläkten på damm, mycket var det! fick höra att man kan köpa till billigt minne till den, så man kanske ska behålla den ändå.. hmm, vi får se, vore inte så illa att få en slant heller.

mms bloggar från bollnäs

Ja, nu sitter jag nere i bollnäs, och bara är. Ganska skönt att lämna allt med skolan och så ett tag. Var lite drygt att åka ner med bil dock, ganska långt. Men de gick fint :) imorse klev vi upp vid tio, och kring elva for klas och anders till golfbanan och jag har bara slappat i det fina vädret. Det är 30 grader i solen, och vi har nyss ätit jordgubbar och glass :) gott! Aja, de va en liten update. Nu ska jag fortsätta slappa :)

i finally made it

ja, jag borde väl vara glad att äntligen ha det avklarat. men ändå är jag inte riktigt nöjd. det kändes bättre än vad det gick, och det var ju verkligen gränspuck. men som sagt, jag ska väl vara glad att det står godkänd på pappret. nu jäklar vill jag att det ska gå fort!

second chances they don't ever matter, people never change

jahapp. ett blogginlägg kanske? har inte så mycket att skriva, försöker dra ner lite ny musik, men med vårt bredband går de ju som de går.. :P
annars då, stressigt inför studenten. har du ett jobb över? jatack, ring mig!
ska även försöka sluta äta godis, hehe, hur de nu ska gå.

på tisdag gäller de. håll tummarna.

RSS 2.0