i don't blame you for being you

ibland blir jag irriterad på folk. folk som får mig att känna att allt som händer är mitt fel. jag tar alltid åt mig för mycket och får dåligt samvete och tycker att allt är mitt fel. det är inte alltid det, jag kan inte göra något åt vissa saker, det bara är så. och jag blir så irriterad när folk inte fattar det. baah!

om 17 timmar kommer klas med tåget, äntligen! vad jag har längtat. dom har iaf det bra där nere, och det glädjer mig alltid när jag hör att han har det bra. tyvärr vann dom inte, men själva upplevelsen att vara där nere och få visa sin film räcker långt!

imorn ska jag hjälpa syster att läsa lite körkortsteori, hon ville ha lite hjälp, och det kan vara bra för mig också att prata och diskutera och läsa lite jag med, eftersom jag tydligen har lyckats boka uppskrivning, haha! det var ju inte riktigt meningen, men det kan ju vara bra också. håller tummarna på att de går bra.

every day away from you, feels like a lifetime

imorgonbitti, 06.10 far klas till stockholm och drömfabriken! som förmodligen alla redan vet, har "the toymakers dream" av klas, mattias, thomas och tim, blivit utvald av drömfabriken att visas där nere, och klas och mattias fick gratis biljetter ner till filmfestivalen av filmpool. det visade sig sen att thomas och tim fick gratis av skolan, men bara tim kunde följa med. så nu ska klas, mattias och tim ner till filmfestivalen. sjukt kul för dom, verkligen. mindre kul för mig, då hemresan sker på lördag natt, 23.50 om jag inte minns fel. ankomst till östersund 06.50, på söndag alltså. FÖR länge! men jag är glad för deras skull, verkligen.
två dagar till lov också, känns väl sådär. borde väl fundera på att jobba ikapp lite så man ligger i takt efter lovet, vore skönt. men varför ligga i takt när man kan ligga efter?

-

alltså, var är världen påväg? jag bara undrar. hur kan det ens vara möjligt att ha diskussionen uppe om kameraövervakning kan vara billigare än att gå och sudda ut allt klotter hela tiden? alltså va?? kameraövervakning på en skola? en gymnasieskola! sluta klottra för fan säger jag!

tierd of being me

studenten hit och studenten dit. jag är less på hysterin kring studenten, visst det kanske är en stor "högtid" och det är väl något man kommer minnas för livet, men ändå. går det inte lite över styr ibland? eller är det bara jag som är för negativ? bal hit och bal dit, klänning, skor, smink, hår hit och dit. studentdagen, kostym för karlarna och vita klänningar för damerna? varför är det en tradition egentligen? måste man verkligen ha det? jag är opepp som fan till att ta studenten. dels alla förberedelser, dels själva grejen. ena dagen står vi där som studenter, dagen efter är vi arbetslös. hur bra låter det då? det låter kasst och man blir deprimerad av att höra ordet arbetslös.
högskola hit och dit, folkhögskola? ja, det finns många alternativ. folkhögskola verkar vara mer en vidare gymnasie-utbildning medan högskola står stämplat för eget ansvar. eh, eget ansvar, vad är de? jag vet inte. jag sitter här med minst tre veckors projektarbete att ta igen. hur svårt kan det vara att sätta sig 1-2 timmar per dag och jobba litegrann med det? eget ansvar, eget ansvar! det är jag kass på. hur skulle då högskola gå? eller vaknar jag på morgonen den dagen jag är arbetslös och helt plöstligt har eget ansvar? kanske, man kan ju hoppas.
en till sak som gör att jag inte ser fram emot studenten lika mycket är att jag önskar att hela släkten var samlad, som det var när mina systrar tog studenten. när min lilla söta mormor sprang omkring och försökte fota allting som hände med sina, rättså skakiga, händer. men det gör inget mormor, vi älskade dig ändå! jag hoppas du kan se min student ändå, jag kommer tänka på dig. och förresten, mina tjocksockar börjar bli trasiga. mina fina fina tjocksockar. :(

jag är så himla skolless just nu, så det är galet. jag är less för att jag har mycket att ta igen, och jag är less för att jag inte gör sakerna i tid. hur svårt kan det vara, eget ansvar? jag är helt enkelt sjukt less. men jag får bita ihop och hålla ut. bara typ 57 dagar kvar.. hurra. sen klassas jag som arbetslös.


jag är bara så less!
men det går väl över

RSS 2.0