i have nothing left to give

jag skulle kunna skriva massor här, vad jag känner, vad jag tänker, vad jag önskar, vad jag gör, vad jag skulle vilja göra, vad jag stör mig på, vad jag hatar, vad jag aldrig mer tänker göra osv. men jag gör som alltid annars, håller allt inne. det är lika bra, för hur det än blir, blir de oftast fel.
jag har helt enkelt tappat blogg-gnistan.

every day away from you, feels like a lifetime

detta är lycka för mig!
sms mottaget, från: klas flodin. läsa nu?
"jag kommer hem idag! puss"

vad är lycka för dig?

my feet are burning and i grab into another world

åh! igår fick jag min efterlängtade brädtur. det hela började i tisdagskväll, då sofia berättade att hon skulle till åre, igår onsdag. då sa jag att jag kunde göra vad som helst för att åka en gång, så efter mycket om och men så bestämde vi att jag skulle följa med henne dit och åka. :P eftersom klockan var ca. 0.00 så orkade jag itne leta fram alla mina grejer då, så jag ställde telefonen på 05.00 och började leta fram grejerna då. sov ca 4,5 timme natten mellan tisdag och onsdag. upp klockan fem, leta fram alla grejer, göra mig i ordning, gick ut och tog bussen till stan, åkte till sofia i mörsil med 7.00-bussen. väl i åre såg jag liftarna.. sittliftar uppe i luften, hur skulle detta gå??? de va läskigt, sjukt läskigt, jag som är höjdrädd o allt. å så när jesper lurade ut oss på dom svarta pisterna var inte heller så skoj :P har inte åkt bräda på säkert 1-2 år, och att börja i en sån backe var inte så kul ;P jag är kass i vanliga fall, men nu var jag ännu kassare:P somnade typ kvart i nio igårkväll, och vaknade ca. halv tolv idag. sköööönt :D men de känns idag att de va länge sen jag åkte iaf, ont typ överallt :P
jag hade iallafall jättetrevligt, trots att jag inte kände att åre var särskillt bräd-anpassat. många transportleder och sånt. menmen :)
tack till sofia för att jag fick följa med, och till mamma och pappa som hjälpte mig att leta reda på alla saker halv sex på morgonen :P

 
vädret vare inge fel på iaf :)

annars saknar jag klas som fan. :/ när vi kom hem från åkersjön i söndags for han till bräcke direkt. ikväll eller imorn kommer han iaf hem. vad äre för påhitt att vara borta så länge? :( hellre ofta än länge isåfall!:P

these are the days that last forever

ack så fel jag hade när jag trodde att det skulle bli en ganska slapp vecka ändå. jag har varit trött och seg och less hela veckan, och jag tror bestämt jag har någonting att göra hemma i varje ämne. jag börjar bli rätt sliten och less på skolan, tar aldrig tag i någonting. har haft svårt att tagit mig ur sängen alla dagar denna vecka, och riktigt så illa brukar det inte vara. har lagt mig kring nio nästan alla kvällar, för jag har varit så gaalet trött. men när jag väl lägger mig är jag ändå inte tillräckligt avslappnad för att somna på en gång.
jag antar att jag inte kan slappna av ordentligt för att jag tänker för mycket. tänker på allt jag borde ha gjort som jag inte har gjort, och sånt. om jag bara gjorde saker i tid hade jag inte haft så mycket att tänka och fundera på, inte lika mycket iallafall.
men jag har tur, jag har klas! han finns där och lyssnar på mig när jag klagar på allt, han pysslar om mig när jag är på dåligt humör, han låter mig somna i hans famn där jag är som lugnast och tryggast, han pratar med mig när jag funderar på saker och framförallt så älskar han mig. vad vore jag utan honom. <3

till veckan har jag tydligen två lektioner, eftersom vi går på torsdag förmiddag också. vilken besvikelse, men jag hoppas det ska gå bra. nu borde jag ta tag i plugget, men det lär ju bli som alltid annars. alltså ingenting gjort.

i can see heaven in your eyes

image3
ett år och fem dagar idag, det borde firas. alla dagar borde firas. <3

nyss hemkommen från åkersjön. ville inte åka hem, hade det så bra där uppe, blev så bortskämd, hihi. fick mat lagad varje dag (jag har världens bästa älskling), och bara tog det lugnt, spelade tvspel och myste. härligt var det, kopplade bort precis allting annat, och visst var det lite jobbigt när man kom hem och verkligheten sprang ikapp en på en gång.
nu ska vi gå i skola 1,5 vecka, och sen ha påsklov. lagomt slappt egentligen, är ju ledig på måndagar, går halva tisdag. så denna vecka blir det 7 lektioner, och nästa vecka.. bara en!:P ska nämligen vara ledig på onsdagen för uf-mässan. tror jag kan hålla ut i åtta lektioner innan nästa lov.

when you look me in the eyes

and tell me that you love me.
everything's alright,
when you're right here by my side.
when i hold you in my arms
i know that it's forever
i just gotta let you know
i never wanna let you go

when you look me in the eyes.
and tell me that you love me.
everything's alright,
when you're right here by my side.
when you look me in the eyes,
i catch a glimpse of heaven.
i find my paradise,
when you look me in the eyes.

RSS 2.0